Retourservice

 

Annuleren van uw bestelling

U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling bij ShirtDsign annuleren. Annuleren is niet mogelijk als uw bestelling al de status 'betaald' of 'verzonden' heeft. Hier heeft u een mail over ontvangen. Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk-producten.

Wacht ik nog op uw ontwerp of betaling, dan kunt u annuleren. Als annuleren mogelijk is, kost het u niets. Ontvang ik binnen 1 maand geen betaling en correcte bestanden, dan annuleren ik uw bestelling automatisch.

 

Herroepingsrecht

Voor de producten die niet onder maatwerk vallen geldt dat u tot veertien dagen na ontvangst aan mij kunt laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. U kunt uw product(en) retourneren zodra u heeft aangegeven dat u een product wilt retourneren en van mij een bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Na aanmelding van uw retour, heeft u nog eens veertien dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen na ontbinding, het volledige bedrag terug exclusief de verzendkosten. Ik betaal u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, In ieder geval zal ik u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening brengen. Ik mag wachten met terugbetalen totdat ik de goederen in goede staat heb terug ontvangen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Levering en verzending

Verzenden

Ik houd van het milieu en verzend alle artikelen bij voorkeur in gebruikte verpakkingen.   

Uiteraard wil ik uw bestelling graag snel en goed leveren. Bij grote bestellingen is het verzenden van de producten afhankelijk van de hoeveelheid. Kleine bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst worden uiterlijk de volgende (werk)dag verzonden, m.u.v. gepersonaliseerde bestellingen. Hiervoor geld dat uw bestelling binnen een week wordt verzonden na goedkeuring vanuit uw kant. 
Mocht er iets niet duidelijk zijn over  uw bestelling dan neem ik zsm contact op.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:

€4,60 voor een brievenbuspakket
€7,25 euro voor pakketpost

Mocht u teveel betaald hebben aan verzendkosten dan krijgt u het verschil van mij terug.


De levering van uw bestelling verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 na het versturen van uw bestelling plaatsvinden. Helaas heb ik geen invloed op het moment van afleveren.